1354572.jpg

Pohja:
150g Keijua
1dl sokeria
3rkl riisimaitoa
3dl riisijauhoja
1dl riisihiutaleita
1/2tl ksantaania

Päälle:
mustikoita
n.3dl samettista riisimaitokiisseliä
(hieman riisijauhoja)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää riisimaito sekä kuivat aineet. Ripottele taikinan päälle hieman riisijauhoja ja sekoita taikinaa varovasti, jotta siitä tulee yhtenäinen pehmeä massa. Levitä taikina piirakkavuokaan ja ripottele päälle mustikoita. Kaada mustikoiden päälle samettinen riisimaitokiisseli (ohje löytyy välipala-kategoriasta). Tarvittaessa lisää hieman riisijauhoja piiraan päälle. Itse käytin edellispäivän kiisselin piiraaseen, oli siis jo tanakampaa kun on seissyt jääkaapissa. Paista 200 asteessa noin 30min.