1352475.jpg

100g Keijua
0,5dl tomusokeria
0,5dl riisijuomaa
1/4tl ksantaania
0,5dl riisihiutaleita
n.3dl hienoja riisijauhoja

Sekoita Keijun joukkoon muut aineet. Riisihiutaleita kannattaa hieman hakata pienemmiksi ennen taikinaan laittoa. Itse laitoin riisihiutaleet pakastuspussiin ja kaulimella murskasin hiutaleet. Kun taikina on "sopivaa" käsitellä, niin pyöritä siitä pieniä palloja käsissä jauhoja apuna käyttäen. Laita pallot leivinpaperille ja paista 175 asteessa noin 20min, tai kunnes keksit ovat pohjasta hieman ruskistuneet. Anna keksejen jäähtyä ja pyörittele tomusokerissa.

Tämä on taas yksi ohje kun neiti päätti kantaa aineita pöytään ja niistä lähdin jotain rakentamaan. Hyviä ainakin Juniorin mielestä olivat!