Kehittelin eilen tälläistä ohjetta kun juniori halusi keksejä ja mietin jotain vaihtelua. Aika hyvin onnistui ja itseasiassa olivat paremman makuisia kuin tavalliset kauralastut:)
75g tummansinistä Keijua
1dl riisihiutaleita
1dl Risenta riisijauhoja
1dl sokeria
2rkl riisijuomaa
2rkl siirappia
Sulata rasva kattilassa ja sekoita muut aineet joukkoon. Kaada pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 5min tai hieman päälle. Leikkaa paloiksi ja anna kovettua esim. ritilän päällä.
Tästä voisi myös nostella nokareita pellille, mutta ainakin itsellä lähti leviämään ja paistoin sitten yhden ison "riisilastun".
Neiti ainakin ihastui näiden makuun:)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.