keskiviikko, 6. elokuu 2008
Sekoita kulhossa keskenään:2dl sokeria
3tl leivinjauhetta
3dl riisijauhoja
1dl perunajauhoja
1tl vaniljasokeria
n. 1dl rusinoita
Lisää:3rkl sulaa Keijua
2dl riisimaitoa
Laita seos esim. pieneen kakkuvuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 35-40min. Anna jäähtyä ja kumoa, ripottele päälle raesokeria. Tarjoa sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.
Vaniljakastike4dl riisimaitoa
2rkl esim. riisijauhoja
1rkl sokeria
2tl vaniljasokeria
Mittaa kattilaan riisimaito, riisijauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen kunnes sakenee. Jäähdytä ja mausta vaniljasokerilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.