1850848.jpg

Pohja:

100g Keijua (tai muuta sopivaa margariinia)
3rkl sokeria
3rkl vettä
(1tl vaniljasokeria)
3dl riisijauhoja (tai muuta sopivia jauhoja)
1tl leivinjauhetta (tai ksantaania)

Täyte:

1/2l-1l marjoja (itse käytin mustikoita ja vadelmia)
2-3rkl riisijauhoja (tai muita sopivia jauhoja)
1/2dl-1dl sokeria

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muut aineet joukkoon. Painele taikina piirakkavuokaan (voitele vuoka tarvittaessa). Sekoita täytteen ainekset ja kaada täyte pohjan päälle. Paista uunin alaosassa 200 asteessa noin 25-30min.


Tässä vielä piirasta kera vaniljakastikkeen:

1850850.jpg

Ohje vaniljakastikkeeseen löytyy Rusinanttekakun yhteydessä:)